Nyttårsfesten var en hyggelig start på det nye året

Allerede ved ankomsten til Uranienborg Menighetshus på ettermiddagen lørdag den 21. januar  var stemningen  på topp med velklingende ungarsk popmusikk i det festpyntede lokalet. Fra klokken 17.00 strømmet det inn rundt 70 feststemte voksne og barn med positive forventninger til årets nyttårsfest. I tidligere år, før Corona-epidemien, var det en tradisjon i NUFO å arrangere nyttårsfest for barn og voksne i slutten av januar måned. I år valgte vi å gjenoppta tradisjonen og vi må oppsummere med at det ble meget vellykket. Særlig var det hyggelig å oppleve at de mange barna koste seg både ved aktivitetsbordet og på dansegulvet. De var også særdeles aktive ved tombolatrekningen hvor vi trakk mange heldige vinnere i lotteriet. Overskuddet av lotteriet vil som vanlig gå til å hjelpe Ukrainske flyktninger Ved grenseovergangen Beregsurány i Ungarn.

NUFOs styreleder Peter Batta ønsket de fremmøtte velkommen og et riktig godt nytt år. Han la vekt på at programmet først og fremst skulle være sosialt samvær kombinert med en musikalsk atmosfære. Så var det servering av ungarsk Gulyás med tilbehør. Også denne gangen fikk vi Gulyásen tilbredt av vår suverene ungarske slakter Roland Szolár. Deretter var det kjente slagere av ABBA, Elvis, Jan Teigen og andre populære musikere som gledet gjestene. Mange barn og voksne fylte dansegulvet med dans til de fengende rytmene.

Så var det kaffe med et utvalg av kaker som var medbrakt av våre hyggelige gjester. Som vanlig var det også mange premier som ble loddet ut, med høydepunktet som var to billetter til en forestilling på Den norske Opera.

Vi må også rette en stor takk til vår eminente musiker Ádám Tóth som var ansvarlig for kveldens musikalske underholdning.

Nyttårsfest med Gulyás, dans, utlodding og leker for barna var programmet.

Den ungarske musikeren Ádám Tóth holdt stemningen på topp.