Artikkel - Julekonserten ga virkelig juleglede

Fredag den 9. desember kunne Per Karang og hans mange musikervenner endelig invitere oss igjen til den tradisjonsrike julekonserten i Ila kirke i Oslo. I en fullsatt kirke fikk de fremmøtte glede seg over mange fantastiske soloinnslag og selvfølgelig storslåtte rytmer hvor musikerne tro til og spilte opp sammen. Det skapte en stemning som fikk både vegger og tak i Ila kirke til å løfte seg. Noe allsang fikk vi også delta i av både norske og ungarske julesanger.

Dette var den 18. i rekken av julekonserter som Per Karang regiserte og var kapellmester for. Og vi håper det blir mange flere norsk-ungarske julekonserter i Ila kirke også i fremtiden. Per kan i alle fall love oss at han allerede har startet på forberedelsene av neste års julekonsert. Den vil bli avholdt på samme sted den 8. desember i 2023. Det er bare å notere datoen!

NUFOs styreleder Peter Batta (t.v.) takker Per Karang for en strålende julekonsert. 

Takk til alle

Som styreleder i Norsk-Ungarsk Forening fikk jeg gleden av å få takke alle som bidro til denne følelsesladde og fengende forestillingen som vi fikk oppleve. Den ga oss alle en stor og varm juleglede. Derfor var det naturlig for meg å overrekke en utsprunget juleglede til alle aktørene som deltok i forestillingen.

Arrangementet ble avsluttet med at sognepresten i menigheten leste fra juleevangeliet og ga oss en fin overgang til den forestående julefeiringen.

Med dette ønsker jeg og styret i NUFO alle våre medlemmer og venner av Norge og Ungarn en riktig fredfylt jul og et godt nytt år.

Peter Batta
Styreleder i NUFO